De mooiste trouwzalen nabij

Je trouwdatum komt steeds dichterbij, en je bent nog altijd de trouwzaal van je dromen niet tegengekomen. Zoek niet langer! Bij De Venkel vind je niet enkel de mooiste trouwzalen, we beschikken ook over een uitstekende expertise als het gaat over een trouwzaal versieren. Voor een waaier aan mogelijkheden wanneer je een trouwzaal huren wilt, moet je dus bij De Venkel zijn!

De charmantste trouwzalen

De Venkel is de place to be wat trouwzalen betreft! Denk al maar aan charmante, romantische feestzalen met authentieke marmeren schouwen en hoge plafonds. In ons trouwzaal aanbod zitten de betoverend mooie kasteelzaal en het rustieke, gezellige koetsiershuis. Onze trouwzalen reserveren in combinatie met een kleinere feestzaal is uiteraard ook een optie. Of fantaseer je over een trouwfeest in een feestzaal met tuin? Ook dan maken we bij De Venkel jouw dromen waar! Huur bij mooi weer simpelweg een feestzaal met tuin voor een instant sprookjesachtig resultaat. Sta je te popelen en wil je een trouwzaal huren bij De Venkel? Wees er dan snel bij! Let wel op bij het reserveren van één van onze trouwzalen.

De Venkel is de place to be wat trouwzalen betreft!

Boek een trouwzaal negen maanden op voorhand wanneer je bijvoorbeeld wil trouwen in een bepaalde periode, zoals de lente of de zomer. Als je één van onze prachtige trouwzalen op een specifieke dag wilt boeken, contacteer je ons best minstens een jaar vooraf.

 

Trouwzalen op maat

Bij De Venkel zijn we pas tevreden als jij dat ook bent! Dankzij onze rijke ervaring in het begeleiden van memorabele trouwfeesten, beschikken we over de nodige knowhow om onze trouwzalen piekfijn in te richten! Hoe gaat dat concreet in zijn werk? Wel, we bespreken eerst samen wat volgens jou het perfecte trouwfeest is. Zowel de catering, de inrichting van de trouwzalen als een standaard trouwzaal decoratie nemen wij voor onze rekening. Neem je liever zelf de touwtjes in handen? Dan mag je gerust zélf je favoriete trouwzaal versieren. Dit al dan niet in samenwerking met een decorateur. Wij willen niet liever dan dat je trouwdag jou en je gasten eeuwig zal bijblijven! En ook op muzikaal vlak ligt de keuze volledig bij jou. Een De Venkel trouwzaal huren gaat gepaard met jouw lievelingsnummers of zelfs een live band!

Je kunt er niet omheen: de mooiste trouwzalen huur je bij De Venkel.

Personaliseerbare trouwzalen

Je kunt er niet omheen: de mooiste trouwzalen huur je bij De Venkel. Of je nu zelf je trouwzaal versieren wilt of de styling liever aan De Venkel overlaat, je mag gerust zijn. Een trouwfeest begeleiden en trouwzalen versieren, dat heeft De Venkel volledig onder de knie! Je mag bovendien rekenen op een persoonlijke service zodat je feest een moment wordt om nooit meer te vergeten! Een trouwzaal huren voor je feest? Bij De Venkel draait het om het totaalplaatje, waarvan zowel jij als je gasten onder de indruk zullen zijn. Voor meer informatie mail je naar info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons trouwzalen trouwzaal mooiste trouwzalen trouwzaal versieren trouwzaal huren trouwzalen trouwzaal mooiste trouwzalen trouwzaal versieren trouwzaal huren