Een origineel themafeest organiseren

Je favoriete film, lievelingssprookje of een leuke activiteit… Het kan allemaal inspireren tot een geniaal themafeest. Of het nu voor een huwelijk of verjaardag is, of omdat het een droom zou zijn die in vervulling komt, in de feestzalen van De Venkel mag je je fantasie gerust de vrije loop laten. Want onze feestzalen zijn niet louter de locatie bij uitstek voor een themafeest, de opties voor jouw themafeest idee zijn eindeloos! We brengen je alvast op enkele leuke ideeën voor themafeesten.

Een onvergetelijk themafeest

Bij De Venkel tillen we het standaard verkleedfeestje naar een ander niveau! Onze betoverende omgeving en beeldige feestzalen, brengen je gasten in de stemming op élk themafeest. Een indrukwekkend The Great Gatsby themafeest of een spectaculair gemaskerd bal in de kasteelzaal, we helpen graag bij het creëren van de ambiance die onze klanten zich bij hun themafeesten inbeeldden. Of heb je altijd al eens in de huid willen kruipen van een maffiabaas tijdens een maffia themafeest? Dan zorg jij dat je gasten zich volgens het thema verkleden en denken wij mee aan jouw idee. En wat dacht je van een winter barbecue? Het resultaat van zo’n origineel themafeest idee is een gezellige winteravond waar je lekker knus kunt bijpraten met een glaasje glühwein aan een vuurkorf. Bovendien kan je bij De Venkel ook een geslaagd feest organiseren voor kids. Want een origineel themafeest bij je verjaardag of communie, dat zal je eeuwig bijblijven.

Of heb je altijd al eens in de huid willen kruipen van een maffiabaas tijdens een maffia themafeest?
Themafeest groot of klein, met live band of dj… Jij bepaalt je thema party tot in de kleinste details!

Themafeest naar wens

Een themafeest organiseren bij De Venkel staat gelijk aan carte blanche krijgen. Van de kleding van de bediening, het menu, de muziekkeuze tot de decoratie. Themafeest groot of klein, met live band of dj… Jij bepaalt je thema party tot in de kleinste details! De Venkel luistert wel graag naar jouw ideeën voor themafeesten en werkt je idee uit met haar partners indien je dat wenst. Zo kan jij zorgeloos de sfeer opsnuiven jouw party! Heb je liever zelf de controle over jouw origineel themafeest of had je al een eventbureau in gedachten? Ga dan gerust je gang! Bij De Venkel is alles overeen te komen en staan jouw wensen op de eerste plaats! Enkele concrete afspraken: de prijs van themafeesten wordt bij De Venkel steeds per persoon berekend.

Een origineel themafeest organiseren volgens een bepaald budget? Dat kan ook! Vermeld dan op voorhand het bedrag dat je aan je thema avond wilt besteden en wij plannen een themafeest op maat. En vergeet niet: alle ideeën voor themafeesten liggen binnen handbereik!

 

Contacteer De Venkel voor je themafeest

Van verkleed themafeesten, over sfeervolle winter barbecues tot verrassende communie themafeesten… Bij De Venkel gaan we geen enkele uitdaging uit de weg! Samen met ons team doen we er alles aan om het themafeest van je dromen waar te maken. Heb je dus een leuk idee voor een feestje? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven via 02/759 30 08 of mail info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons themafeest themafeest organiseren origineel themafeest themafeesten feestzalen themafeest themafeest organiseren origineel themafeest themafeesten feestzalen