Seminaries en vergaderzaal

Bij De Venkel beschikken we niet enkel over de ideale feestzalen voor personeelsfeesten. De Venkel heeft nog meer in zijn mars! Ook voor een formeler of zakelijker bedrijfsevenement, zoals seminaries of vergaderingen, kan je bij De Venkel terecht. Omdat we allemaal weten dat het niet zo eenvoudig is om seminaries te organiseren of om de perfecte vergaderzaal te vinden, bieden we een leuk alternatief: authentieke zalen in een rustige omgeving. Kortom, een bijzondere vergaderlocatie!

Jouw seminarie in een vergaderzaal van De Venkel

Of het nu een grote of kleine vergaderzaal is waarnaar je op zoek bent, bij De Venkel stellen we je een originele seminarie locatie voor! Al onze zalen kunnen gebruikt worden als vergaderruimte, maar het koetsiershuis is de vergaderzaal bij uitstek. Denk maar aan een rustieke zaal met veranda waar voldoende daglicht aanwezig is, omgeven door een prachtige tuin. Daarnaast is deze vergaderruimte het dichtst bij de parking gelegen en is deze perfect voor een onthaal in de veranda met koffie én gebak! Wat is nu de capaciteit van deze vergaderzaal? Dit is afhankelijk van de vergaderopstelling. In theateropstelling is er voldoende ruimte voor 100 personen terwijl er in een klas- of U-opstelling 40 personen kunnen plaatsnemen in de seminariezaal.

Of het nu een grote of kleine vergaderzaal is waarnaar je op zoek bent, bij De Venkel stellen we je een originele seminarie locatie voor!

De vergaderruimte inrichten doen we dus volgens jouw eisen. We willen echter wel benadrukken dat seminaries of vergaderingen slechts kunnen plaatsvinden vanaf 20 aanwezigen. Had je liever meerdere zalen ter beschikking bij seminaries? Goed nieuws! Bij De Venkel hoef je je niet te beperken tot één vergaderzaal. Een koffiepauze, lunch of diner organiseren we graag in één van onze overige prachtige zalen.

In een geschikte vergaderzaal voor seminaries heb je niet alleen nood aan voldoende licht en ruimte, ook de technische benodigdheden moeten aanwezig zijn.

Seminaries en vergaderzaal: de opties

We weten allemaal dat het niet eenvoudig is om de perfecte vergaderzaal te vinden. Want in een geschikte vergaderzaal voor seminaries heb je niet alleen nood aan voldoende licht en ruimte, ook de technische benodigdheden moeten aanwezig zijn. Wat behoort er nu tot de vergaderfaciliteiten van een vergaderzaal van De Venkel? Wel, het koetsiershuis is uitgerust met een projectiescherm en flip charts. Wil je graag een beamer gebruiken? Licht ons dan op voorhand in zodat we deze kunnen voorzien in de vergaderzaal. Als je liever met je eigen materiaal werkt, mag je dat uiteraard meebrengen. Verder is het mogelijk om een volledige dag rond seminaries of vergaderingen te plannen bij De Venkel.

Want een onthaal, lunch of diner mag toch niet ontbreken? Wanneer je een vergaderzaal huren wilt bij De Venkel, informeer je ons dus best even over het verloop van het bedrijfsevenement, alsook over de benodigdheden. Zo kunnen we samen met ons sterk team een bedrijfsevenement leveren waar je vast en zeker positieve reacties over krijgt. En vergeet zeker onze extra troef niet! Dankzij ons park bieden we je een rustgevende omgeving. Perfect om even uit te blazen tijdens de pauzes van je vergaderingen of seminaries.

 

Organiseer je seminaries in onze vergaderzaal

Wil je eens wat anders dan de conventionele vergaderzaal of ben je op zoek naar een leuke locatie voor seminaries? Dankzij onze wondermooie omgeving kan je bij De Venkel ongestoord en uniek vergaderen. Ben je overtuigd van onze bijzondere vergaderlocatie en wil je graag een vergaderzaal huren, boek dan enkele maanden op voorhand als het om grote seminaries of vergaderingen gaat. Bij een beperkt bedrijfsevenement, reserveer je tot tien dagen ervoor. Geef ons alvast een seintje als je meer informatie wenst op 02/759 30 08 of mail naar info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons vergaderzaal seminaries vergaderzaal huren seminaries organiseren vergaderingen vergaderzaal seminaries vergaderzaal huren seminaries organiseren vergaderingen