Onze feestzalen

De ideale feestzaal zoeken, het is echt wel een hele klus! Gelukkig kan je bij De Venkel terecht voor de ultieme locatie voor een onvergetelijk feest. Of het nu een communiefeest, huwelijk, bedrijfsfeest of jubileum is: onze vier feestzalen lenen zich tot praktisch élk evenement. Klaar voor een rondleiding? We stellen onze mooie feestzalen alvast aan je voor en bespreken de mogelijkheden.

Feestzalen naar ieders smaak

Bij De Venkel hebben we vier gerenoveerde feestzalen te huur: de kasteelzaal, parkzaal, Mona Lisa zaal en het koetsiershuis (dat ook wel eens de orangerie genoemd wordt). De kasteelzaal is onze grootste en meest betoverende ruimte. Met 130 zitplaatsen is deze feestzaal op het gelijkvloers geschikt voor zowel recepties, bruiloften, als voor koffietafels. Maar ook een staand diner voor hoogstens 200 personen is mogelijk in deze prachtige zaal. Op de tweede verdieping kan je één van onze kleinere feestzalen huren met dezelfde inkleding en romantische sfeer: de parkzaal. Deze feestzaal telt 60 zitplaatsen en kan gebruikt worden als receptieruimte voor maximum 90 genodigden. Let wel op: de hoofdtoegang tot de feestzaal is via de trap, maar er is ook een lift aanwezig. Naast de parkzaal bevindt zich de kleine feestzaal, de Mona Lisa zaal. Ideaal voor communiefeesten of voor kleine diners, vergaderingen of recepties tot 20 personen. Het koetsiershuis of de orangerie is een rustieke feestzaal met tuin en veranda waar je kan genieten van een landelijke stijl. Zowel dansfeestjes, bruiloften als vergaderingen kunnen in deze feestzaal plaatsvinden. Onze feestzalen vormen kortom een sublieme setting voor onvergetelijke momenten!

 

Mogelijkheden van onze feestzalen

We horen je nu al denken: “Maar wat zijn nu de mogelijkheden in de feestzalen?”. Wel, we willen eerst en vooral benadrukken dat het huren van een feestzaal met eigen traiteur, geen optie is bij De Venkel. Voor elke gelegenheid leggen we jou en je gasten graag in de watten met onze culinaire kookkunsten! De feestzaal aankleden, daar helpen we jou ook een handje mee. Al onze feestzalen zijn voorzien van een standaarddecoratie die in de prijs is inbegrepen.

Bij De Venkel hebben we vier gerenoveerde feestzalen te huur.
We stellen onze mooie feestzalen alvast aan je voor en bespreken de mogelijkheden.

Niet jouw smaak? We bespreken samen hoe we de decoratie kunnen personaliseren! Je eigen inrichting op maat laten uitwerken in samenwerking met een externe partner kan ook. Zolang de feestzalen er maar uitzien zoals jij in gedachten had! Verder kan je bij De Venkel één feestzaal huren, maar ook meerdere van onze mooie feestzalen tegelijkertijd. De tuin en Mona Lisa zaal worden echter niet apart verhuurd. Verschillende feestzalen huren, eventueel in combinatie met onze prachtige tuin, is wel perfect haalbaar.

 

Stijlvolle feestzalen bij De Venkel

Ben je al helemaal weg van de feestzalen van De Venkel? Neem dan zeker eens een kijkje in ons fotoalbum en laat je verbeelding maar werken.

Voor je het weet, zie je je feest al helemaal voor je! Zijn er nog onduidelijkheden of heb je nood aan extra informatie over onze feestzalen huren? Contacteer ons dan gerust op 02/759 30 08 of via info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzalen feestzaal feestzalen huren mooie feestzalen zaal feestzalen feestzaal feestzalen huren mooie feestzalen zaal