Mooie feestzalen huren

Of het nu een prachtig communiefeest, romantisch huwelijk, leuke receptie of onvergetelijk jubileum is, het lijdt geen twijfel dat je geluksmomenten beleeft in de mooie feestzalen van De Venkel. Benieuwd naar onze feestzalen? We geven je alvast een voorsmaakje!

Van kleine tot grote feestzalen

De Venkel stelt graag zijn authentieke feestzalen voor! Denk aan een charmant gebouw, gelegen in Kortenberg, dat met respect voor zijn oorspronkelijke staat bewaard is. Onze feestzalen stammen reeds voort uit 1902 en werden bovendien eigenhandig gerenoveerd. Voor een authentieke kleine of grote feestzaal, mooie orangerie of feestzaal met tuin, moet je dus ongetwijfeld bij De Venkel zijn. Je kan vier romantische mooie feestzalen huren: de kasteelzaal, de parkzaal, de Mona Lisazaal en het koetsiershuis, genaamd de orangerie. Let wel op: een feestzaal huren doe je tot maximum 200 personen bij een staand diner.

De Venkel stelt graag zijn authentieke feestzalen voor!

Troeven van De Venkel feestzalen

Voldoende ruimte voor al je gasten, een aangename sfeer, goede bereikbaarheid, een fantastische tuin, een ruime privé parking,… Een feestzaal huren gaat gepaard met de juiste voorbereiding en daar komt al snel een hele waslijst vereisten bij! Gelukkig kan je bij een feestzaal van De Venkel in Kortenberg terecht voor een totaalpakket. Naast onze ligging en unieke feestzalen, is de catering van topkwaliteit onze grootste troef. Zowel vaste menu’s als gerechten naar jouw wens behoren tot de mogelijkheden. Feestzalen huren met eigen catering kan echter niet bij De Venkel.

n huwelijk, communie of jubileum is de perfecte gelegenheid voor een grandioos feest in één van de mooie feestzalen van De Venkel.

Mooie feestzalen met decoratie

Gastronomisch genieten in goed gezelschap terwijl je omringd bent door een prachtige omgeving. Het klinkt alvast als een feest dat niet meer stuk kan! Bij De Venkel zijn we nieuwsgierig naar hoe jij de decoratie van feestzalen voor ogen houdt. Bloemen, kaarsen of andere versieringselementen, je kan de feestzaal van kop tot teen personaliseren. Als je de inrichting van de feestzalen liever aan ons toevertrouwt, dan zorgen we met plezier voor een standaardaankleding of decoratie op maat! Daarnaast is een samenwerking met je favoriete bloemist of event bureau ook perfect mogelijk.

Feestzalen huren voor elk event

Een huwelijk, communie of jubileum is de perfecte gelegenheid voor een grandioos feest in één van de mooie feestzalen van De Venkel. Of speel je al een tijdje met het idee om een themafeest te organiseren? De opties zijn eindeloos! Maar ook wanneer je in intieme kring bent, kan je een onvergetelijke tijd beleven in onze feestzaal met tuin. En ook zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, vergaderingen, team buildings of seminaries kunnen perfect plaatsvinden in een feestzaal van De Venkel. Wil je De Venkel als jouw feestlocatie? Geef ons dan gerust een seintje!

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzalen feestzaal mooie feestzalen feestzalen huren feestzaal huren feestzalen feestzaal mooie feestzalen feestzalen huren feestzaal huren