Feestzaal met tuin

Of het nu voor een origineel communiefeest, romantische receptie of een knusse (winter)barbecue is, een feestzaal met tuin is een droomlocatie waar velen onder ons naar op zoek zijn. Die gezellige, aangename sfeer vind je nergens beter dan bij feestzaal De Venkel!! Onze mooie feestzalen zijn omgeven door een park dat tot de verbeelding spreekt. Een feestzaal met tuin huren? Dat doe je dus bij feestzaal De Venkel!

Feestzaal met tuin om bij weg te dromen

Eén van de grootste troeven van feestzaal De Venkel is de mogelijkheid om een mooie feestzaal mét tuin te huren. Beplant met rode beuk, kastanjeboom, plataan en enkele zeldzame boomsoorten straalt het park van feestzaal De Venkel pure klasse uit. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan kan je bij feestzaal De Venkel een feestzaal met tuin huren waar jij en je gasten nog lang over zullen napraten. Het koetsiershuis, onze feestzaal in rustieke stijl, is zelfs midden in de tuin gelegen en is dus de plek bij uitstek om te genieten van de natuur tijdens je speciale gebeurtenis. Wou je liever één van onze andere mooie feestzalen huren? 

Het is bij De Venkel mogelijk om elke feestzaal met tuin te huren.

Geen probleem! Het is bij De Venkel mogelijk om elke feestzaal met tuin te huren. Voor ceremonies en recepties zijn onze feestzalen in combinatie met de tuin dan ook erg populair om te reserveren. De tuin apart huren kan echter niet bij feestzaal De Venkel.

Een feestzaal met tuin reserveren biedt verschillende mogelijkheden bij feestzaal De Venkel.

Opties van onze feestzaal met tuin

Een feestzaal met tuin reserveren biedt verschillende mogelijkheden bij feestzaal De Venkel. Zowel voor een warm aangeklede winterbarbecue met vuurkorven en gezellige verlichting, als voor een leuk communiefeest zijn onze feestzalen met tuin zeker geschikt! En om de kleinsten een onvergetelijke tijd te bezorgen, plaatst feestzaal De Venkel met plezier een springkasteel bij je communie feestzaal. Amusement verzekerd! Daarnaast zijn we het er allemaal over eens dat jouw feest een memorabel moment moet zijn dat je wilt koesteren, toch? Dan hebben we een leuke verrassing: onze feestzaal met tuin sluit aan bij de abdij van Kortenberg. Wanneer je een feestzaal huren wilt bij feestzaal De Venkel, krijg je er dus ook nog eens een unieke fotolocatie bij op wandelafstand!

Huur een feestzaal met tuin in De Venkel

Voor een wondermooie feestzaal met tuin moet je bij feestzaal De Venkel zijn. Originele bedrijfsfeesten, recepties of communiefeesten, een feestzaal met tuin van De Venkel biedt een sfeervolle, unieke setting voor elke gelegenheid. En laten we eerlijk zijn, een feestzaal met tuin, dat heeft toch wel dat tikkeltje extra? Je gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van onze unieke, mooie feestzalen! Wij maken je alvast warm met enkele foto’s van onze feestzalen!

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal met tuin feestzaal feestzaal tuin feestzalen mooie feestzalen feestzaal met tuin feestzaal feestzaal tuin feestzalen mooie feestzalen