Feestzaal huren voor jubileum

Je trouwdag lijkt al eeuwigheden geleden, maar zou het niet super zijn om die ene speciale dag opnieuw te beleven? Bij De Venkel helpen we jou maar al te graag bij het organiseren van je jubileum. Of je nu een kleine feestzaal of een originele feestzaal met tuin zoekt, onze mooie zalen zijn een absolute aanrader om je jubileum samen met je familie te vieren!

Jouw ideale jubileum feestzaal

Een uitmuntende feestzaal zoeken voor je jubileum is niet altijd even eenvoudig. Onze kasteelzaal is dé plek voor een grandioos feest. Denk maar een prachtig gerenoveerde ruimte met het originele stukwerk, hoge muren, een marmeren schouw en parketvloer. Plan je een groot feest? Dan is deze kasteelzaal op het gelijkvloers de zaal die je wou! Met een capaciteit van 130 zitplaatsen, kan je in deze feestzaal terecht voor een uitgebreid jubileumfeest. Wil je het eerder in intieme kring houden? Dan raden we het koetsiershuis aan: een pittoreske feestzaal met tuin én veranda. Deze zaal in rustieke stijl is geschikt voor 70 personen bij een zittend diner. Had je een walking dinner in gedachten? Dan is 150 genodigden het maximum. Verder bieden we de parkzaal en Mona Lisa zaal aan voor minder uitgebreide feesten.

Jouw ideale jubileum feestzaal.
Belangrijk om te weten is dat deze feestzalen zich op de tweede verdieping bevinden. Een lift is echter wel aanwezig. Mag een tuin niet ontbreken aan je feest? Geen probleem! Bij De Venkel kan je terecht voor een feestzaal naar keuze en dit in combinatie met onze tuin.
De ideale feestzaal zoeken om je jubileum te organiseren, het klinkt makkelijker dan het is.

Een onvergetelijk jubileum bij feestzaal De Venkel

Wanneer je een feestzaal huren wilt, vraag je je al snel af: “Wat is er nu mogelijk in De Venkel?”. Wel, de feestzaal aankleden kan je volledig op eigen initiatief of aan ons overlaten. Bij De Venkel voorzien we namelijk steeds een standaard feestzaal decoratie in de prijs inbegrepen, maar deze kan uiteraard aan jouw specifieke wensen worden aangepast. Verder zijn we erg flexibel op het vlak van de catering. Samen met de kok, stellen we met plezier jouw favoriete menu samen. En er is nog meer… Bij De Venkel zetten we de liefde tussen jou en je partner nog eens in de verf! Zo laten we je, net zoals op je trouwfeest, een huisbereide trouwtaart aansnijden in één van onze feestzalen. Ook op muzikaal vlak mag jij de touwtjes in handen nemen! Het lievelingsnummer van jou en je geliefde, een live band of dj? Het kan allemaal wanneer je een feestzaal reserveert bij De Venkel! Je hoort het dus al, een feestzaal huren bij ons betekent compleet in de watten gelegd worden.

Bovendien is het boeken van een originele feestzaal met tuin een extra tip die we graag meegeven. Ons park is namelijk niet enkel een unieke setting, het is ook een toplocatie voor een fotoreportage van de hele familie. Zo kan je je jubileum nog lang herinneren dankzij leuke familiekiekjes.

 

Vier je jubileum in onze feestzaal

De ideale feestzaal zoeken om je jubileum te organiseren, het klinkt makkelijker dan het is. Toch mag je er zeker van zijn dat De Venkel dé plek is waar je een feestzaal huren kan. Met één van onze grote zalen of met een kleine feestzaal, laten we je even reizen in de tijd. Bij De Venkel creëren we kortom de romantische sfeer en het speciale gevoel van je trouwdag. Spreekt dit alles je alvast aan? Reserveer dan tijdig telefonisch via 02/759 30 08 of info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal jubileum feestzaal met tuin feestzaal tuin feest feestzaal jubileum feestzaal met tuin feestzaal tuin feest