Een feestzaal huren bij De Venkel

Al een tijdje op zoek naar enkele mooie feestzalen? Vlaams-Brabant biedt tal van mogelijkheden, maar een feestzaal huren bij De Venkel is een unieke ervaring. De romantisch mooie feestzalen van ons familiebedrijf passen in het droombeeld dat je van je feest had. En dat is niet de enige reden waarom je voor De Venkel moet kiezen! We zetten onze troeven alvast voor je op een rij en geven enkele tips bij het huren van een feestzaal.

Troeven van onze feestzaal

De Venkel werd in 1987 opgestart en eigenhandig gerestaureerd door de vader van de huidige eigenaar. De mooie feestzalen van De Venkel werden dus van vader op zoon doorgegeven. Wat kan je je nu voorstellen bij een feestzaal van De Venkel? Wel, denk aan een charmant gerestaureerd herenhuis met tuin in een hedendaags jasje. Het resultaat? Vier verschillende sprookjesachtige feestzalen met authentieke elementen zoals hoge plafonds en marmeren schouwen om van bij weg te dromen. Een communie, huwelijk of bedrijfsfeest in één van onze vier zalen, dat belooft! Verder bieden wij ook een leuke extra aan bij elke feestzaal: standaard decoratie. Bij De Venkel mag je je dus altijd verwachten aan verzorgde, mooie feestzalen. Daarnaast komen onze feestzalen ook met een verfijnde, verse keuken. De man des huizes leerde namelijk de kneepjes van het vak tijdens zijn opleiding in de befaamde hotelschool Ter Duinen. Je smaakpapillen (en die van de gasten) worden dus zeker en vast verwend! Waarom is een feestzaal huren bij De Venkel verder nog een goed idee? We bieden een persoonlijke aanpak, zijn centraal gelegen (tussen Leuven en Brussel), en bieden een grote parking aan…

Kan je al niet wachten om één of meerdere van onze mooie feestzalen te huren?

Tips bij het huren van een feestzaal

Kan je al niet wachten om één of meerdere van onze mooie feestzalen te huren? Neem dan zeker eerst ons advies door! Het is namelijk belangrijk om enkele praktische afspraken te weten over het huren van een feestzaal. Eigen catering is namelijk niet mogelijk bij De Venkel, maar onze hoogstaande gastronomie klinkt al overheerlijk, toch? We zitten wel graag met je samen om menu’s te bespreken!

Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils!

Verder hechten we enorm veel belang aan kwaliteit en dat leveren we ook met onze gerechten. Onze chef heeft op élk feest de leiding in de keuken en kijkt alle borden na alvorens ze aan jou en je gasten wordt gepresenteerd. Hou verder in gedachten dat een feestzaal huren bij De Venkel betekent dat je tijdig moet reserveren. Als je een specifieke periode in gedachten had, doe je dat best 9 maanden op voorhand. Wil je een feestzaal huren op een bepaalde dag? Dan contacteer je ons minstens een jaar ervoor.

 

Klaar om een feestzaal te huren

Of het nu een grote, een kleine feestzaal of een feestzaal met tuin is, wij hebben voor elk wat wils!  Overtuigd van de unieke setting van onze feestzalen, maar zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op 02/759 30 08 of via info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal feestzaal huren feestzalen mooie feestzalen huren feestzaal feestzaal feestzaal huren feestzalen mooie feestzalen huren feestzaal