Feestzaal communiefeest

De Venkel heeft voor elk event een prachtige feestzaal. Communiefeest, trouw of jubileum, het kan bij ons allemaal plaatsvinden. Communiefeesten zijn bij De Venkel erg populair, en dat is terecht! We richten jouw communie feestzaal niet enkel van kop tot teen in, de kinderen kunnen zich bovendien uitleven in de wondermooie tuin van onze feestzaal. Communiefeest of lentefeest organiseren, dat doe je bij feestzalen De Venkel!

Feestzaal communiefeest: ons aanbod

Op zoek naar de ideale feestzaal? Communiefeest, klein of groot, bij De Venkel is voor elk wat wils. We bieden jou de keuze tussen de volgende mooie feestzalen: de grote kasteelzaal, de kleinere parkzaal en Mona Lisa zaal of het koetsiershuis in landelijke stijl. Met 130 zitplaatsen scoort de kasteelzaal hoog in de categorie “ruime feestzaal communiefeest”. Op zoek naar een kleinere communie feestzaal? Dan zijn de parkzaal of Mona Lisa zaal op hun beurt perfect! Zo telt de parkzaal 50 zitplaatsen terwijl je in de Mona Lisa zaal met 20 gasten terecht kunt. Meerdere feestzalen huren is verder ook een optie bij De Venkel. Het koetsiershuis, ook wel de orangerie genoemd, is echter wel dé ideale plek als je een communiefeest organiseren wilt. Deze feestzaal met tuin is vast en zeker een leuke extra die zowel je familie als je jongste gasten zullen appreciëren! Het lijdt dus geen twijfel dat je voor een buitengewoon en origineel communiefeest bij De Venkel moet zijn!

 

Feestzaal communiefeest: de mogelijkheden

Je zoon of dochter nadert een belangrijke mijlpaal en dat moet uiteraard gevierd worden! En dat doe je in een voortreffelijke feestzaal! Communiefeest of lentefeest, wij geven je graag tal van opties om het feest volledig op je zoon of dochter af te stemmen in een prachtige feestzaal. Communiefeest in één van onze kleinere feestzalen of in een grote feestzaal, dat wil dus onder andere zeggen dat we telkens voor een standaard decoratie van je favoriete communie feestzaal zorgen of dat de versiering naar wens kan aangepast worden. Daarnaast is onze feestzaal met tuin één van onze grootste troeven.

Feestzaal communiefeest: de mogelijkheden.

Het is een kindvriendelijke locatie én de ideale ruimte voor springkastelen! Je hoort het dus al goed, de kinderen zullen zich geen enkel moment vervelen aangezien ze ongestoord kunnen ravotten op het grote grasveld bij de tuin. Een lentefeest of communiefeest organiseren? Dat betekent daarenboven dat onze kok een aangepast kindermenu opstelt. Want ook de kleinsten onder ons mogen gastronomisch smullen…

 

Feestzaal communiefeest bij De Venkel

Om je zoon of dochter een feest te bezorgen dat hen altijd zal bijblijven, kan je niet zonder een indrukwekkende feestzaal. Een communiefeest voor een groot publiek of in intiemere kring, bij De Venkel is je favoriete feestzaal tot in de puntjes in orde. Let wel op dat je de feestzaal voor jouw communiefeest tijdig reserveert via 02 759 30 08 of op info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal communiefeest feestzaal communiefeest feestzalen feestzaal met tuin feestzaal communiefeest feestzaal communiefeest feestzalen feestzaal met tuin