Feestzaal met catering

De perfecte feestzaal huren is belangrijk, maar verlang je op culinair vlak ook net naar dat tikkeltje meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Eén van de grootste troeven van De Venkel is namelijk onze verfijnde keuken. Wij overlopen alvast wat je bij je feestzaal mag verwachten op het vlak van catering.

Wanneer je een feestzaal huurt bij De Venkel, zorgt de man des huizes ervoor dat jij en je gasten gastronomisch kunnen genieten.

Verfijnde gerechten bij je feestzaal

Wanneer je een feestzaal huurt bij De Venkel, zorgt onze chef Joeri Depril ervoor dat jij en je gasten gastronomisch kunnen genieten. Na een opleiding in de befaamde hotelschool Ter Duinen en allerlei bijscholingen leerde hij zijn verfijnde kookkunsten van enkele sterrenchefs. Zo deed hij ervaring op in de Stockmansmolen in Zaventem (toen één Michelinster), De Zwaan in Oeysterwijck (twee Michelinsterren) en restaurant Folliez in Mechelen. Onze chef is ondertussen reeds 20 jaar actief en staat al zeven jaar aan het hoofd van de keuken. Je mag je dus verwachten aan smaakvolle gerechten die met oog voor detail zijn voorbereid! Als je jouw ideale feestzaal bij ons gevonden hebt, kan je een keuze maken tussen één van onze menu’s.

Verse producten, verfijnde smaken en een hoge prijs-kwaliteitverhouding, dat is wat onze keuken kenmerkt. Bepaal je liever zelf het menu bij je feest? Geen probleem! Bij De Venkel stellen we een menu samen volgens jouw persoonlijke smaak! Dat gaat van dessertenbuffetten, walking dinners en hapjes tot (winter)barbecues in onze feestzaal met tuin. Maar vergeet niet: een feestzaal huren bij ons kan niet met eigen catering.

Een voorsmaakje in onze feestzaal

Bij de mooie feestzalen van De Venkel leveren wij niet enkel culinaire hoogstandjes, we bieden ook excellente wijnen aan. En het wordt nog beter! De Venkel beschikt niet alleen over een persoonlijk samengestelde wijnkaart om u tegen te zeggen, je kan onze verrukkelijke wijnen zélf proeven na de reservatie van een feestzaal. Kom simpelweg langs, pik je wijnen op en organiseer thuis een gezellig onderonsje met familie of vrienden. Twee à drie keer per jaar nodigen we je tevens uit in één van onze prachtige feestzalen om een voorsmaakje van onze rijke menu’s te geven. Tijdens een herfst-, valentijns- of eindejaarsdiner kan je onze keuken en wijnen komen ontdekken. Schrijf je dus zeker tijdig in zodat je kan kennismaken met een keuken van topklasse in een prachtig gerenoveerde feestzaal.

Een feestzaal huren bij De Venkel betekent in de watten gelegd worden door onze verrassende gerechten en voortreffelijke wijnkaart.

Een feestzaal waar je verwend wordt

Een feestzaal huren bij De Venkel betekent in de watten gelegd worden door onze verrassende gerechten en voortreffelijke wijnkaart. Je merkt het al, bij De Venkel kom je niets tekort! Want of je nu een huwelijk, communie of bedrijfsfeest wilt organiseren… We willen allemaal dat onze gasten weken later nog steeds napraten over dat overheerlijke diner in een prachtige feestzaal met tuin, toch?

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal feestzalen feestzaal huren feestzaal met tuin feestzaal tuin feestzaal feestzalen feestzaal huren feestzaal met tuin feestzaal tuin