Bedrijfsfeesten organiseren

Op zoek naar een unieke setting waar je bedrijfsfeesten organiseren kan? Dan moet je bij De Venkel zijn! Zowel voor klantenevents, personeelsfeesten als teambuildings kan je bij De Venkel terecht. Of je nu grote of kleine bedrijfsfeesten organiseren wilt, één van onze prachtige feestzalen biedt ongetwijfeld nét datgene waarnaar je op zoek was.

Bedrijfsfeesten met heerlijk diner en aangepaste inrichting

Bij De Venkel beheersen we de kennis om bedrijfsfeesten piekfijn op touw te zetten. Kerst- of nieuwjaarsdiners, uitgebreide klantenevents en zelfs vergaderingen kunnen perfect plaatsvinden in de feestzalen van De Venkel. Let wel: een bedrijfsfeest organiseren bij De Venkel is steeds in combinatie met catering. Bedrijfsfeest groot of klein, met culinaire hoogstandjes laat onze kok jou en je werknemers of klanten maar al te graag zien wat hij in zijn mars heeft. Wij laten je simpelweg kiezen uit een lijst van heerlijke gerechten die we kunnen serveren op diverse soorten bedrijfsfeesten.

Bij De Venkel beheersen we de kennis om bedrijfsfeesten piekfijn op touw te zetten.

En wat met de decoratie van je bedrijfsfeestje? Naast de standaarddecoratie die we zelf voor bedrijfsfeesten voorzien, kunnen we jouw favoriete feestzaal aankleden naar wens. Als je bijvoorbeeld een bepaald bedrijfsfeest-thema in gedachten had of het moderne interieur van je bedrijf wilt integreren in onze feestzaal, bespreken we graag de mogelijkheden. Een eventbureau inhuren dat zich specialiseert in de styling van bedrijfsfeesten? Dat is uiteraard ook een optie!

Originele bedrijfsfeesten organiseren zoals je ze nergens anders beleeft?

Bedrijfsfeesten op maat

Originele bedrijfsfeesten organiseren zoals je ze nergens anders beleeft? Daarvoor huur je een feestzaal bij De Venkel. De grootste troef van feestzaal De Venkel is onze expertise en persoonlijke benadering bij de organisatie van je bedrijfsfeest. Je mag je dus verwachten aan een personeelsfeest of bedrijfsevenement uitgewerkt volgens jouw wensen en budget. Zowel de decoratie, inrichting, catering als de muziek zijn volledig te personaliseren bij De Venkel. Had je graag een live band of dj? Bedrijfsfeest groot of klein, bij De Venkel heb jij de touwtjes in handen! Kortom, alles om van je bedrijfsfeest een zorgeloze gelegenheid te maken!

Bedrijven als Toyota, Makita, BNP Paribas Fortis, Eandis en de NATO zijn er alvast van overtuigd dat bedrijfsfeesten organiseren iets is wat je bij De Venkel doet…

 

Bedrijfsfeesten organiseren bij De Venkel

Een goede service, de ideale ligging, een verfijnde keuken en unieke feestzalen, het is duidelijk dat we bij De Venkel heel wat te bieden hebben. Maar op de eerste plaats staan jouw wensen! Zo kan je bij ons je bedrijfsfeesten organiseren en die ook volledig personaliseren. Het resultaat? Een kant-en-klaar bedrijfsevent! Bovendien regelen we jouw personeelsfeesten of bedrijfsevenementen tot in de puntjes zodat jij zorgeloos kunt genieten van je bedrijfsevenement. Klinkt dit als muziek in je horen? Neem dan snel contact op via info@devenkel.be!

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons bedrijfsfeesten bedrijfsfeesten organiseren bedrijfsfeest originele bedrijfsfeesten feestzaal bedrijfsfeesten bedrijfsfeesten organiseren bedrijfsfeest originele bedrijfsfeesten feestzaal