Een bedrijfsevenement organiseren

Een seminarie, vergadering, teambuilding of personeelsfeest: De Venkel is een top locatie als je een bedrijfsevenement organiseren wilt. Onze feestzalen zijn niet enkel centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, De Venkel is ook nog eens omgeven door een park waar je tijdens een bedrijfsevent eventjes tot rust kunt komen of je collega’s beter kunt leren kennen. We zetten alvast op een rijtje waarom een bedrijfsevent organiseren iets is dat je bij De Venkel doet!

Een memorabel bedrijfsevenement organiseren

Of het nu is voor personeelsfeesten of om een meer zakelijk event te organiseren, De Venkel biedt een originele setting voor eender welk bedrijfsevent. Onze kasteelzaal, parkzaal of Mona Lisa zaal lenen zich allemaal perfect tot verschillende bedrijfsevenementen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vergaderzaal? Dan bevelen we je het koetsiershuis aan! Naast onze authentieke feestzalen, hebben we bij De Venkel nog andere belangrijke troeven. Zo is een bedrijfsevenement organiseren bij De Venkel een goed idee omwille van onze ligging. We zijn niet enkel dicht bij bedrijvenzones gelegen, onze feestzalen zijn ook nog eens makkelijk bereikbaar. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerplaats wanneer je een bedrijfsevenement organiseren wilt bij De Venkel.

De Venkel is een top locatie als je een bedrijfsevenement organiseren wilt.
Dankzij onze ruime parking kunnen al jouw gasten veilig bij ons terecht! Verder kunnen we je met trots onze tuin voorstellen. Het grote grasveld is de ideale plek voor team buildings of om simpelweg even te ontsnappen aan de drukte.
Een bedrijfsevenement organiseren bij De Venkel, betekent dat je zelf de keuze maakt tussen onze verschillende feestzalen én bepaalt hoe lang je deze voor je bedrijfsfeest huren wilt.

Een bedrijfsevenement organiseren: tips

Een bedrijfsevenement organiseren bij De Venkel, betekent dat je zelf de keuze maakt tussen onze verschillende feestzalen én bepaalt hoe lang je deze voor je bedrijfsfeest huren wilt. Dit kan zelfs vanaf een halve dag. Let wel op! Het minimum aantal personen voor je bedrijfsevent dient echter 20 personen te zijn. Bovendien beschikken we bij De Venkel over de nodige knowhow om jouw bedrijfsevenement tot een goed einde te brengen. Wij weten bijvoorbeeld uit ervaring dat het enorm belangrijk is om op voorhand duidelijke afspraken te maken over het nodige materiaal. Een checklist opstellen voordat je een bedrijfsevenement organiseren gaat, is dan ook een aanrader. Had je een onthaal, lunch, of presentatie in gedachten bij je bedrijfsevent?

Dan bespreken we graag de opties én het verloop van je bedrijfsfeest tot in de puntjes! Op deze manier leveren wij jou een bedrijfsevent op maat!

 

Bedrijfsevenement organiseren bij De Venkel

Een bedrijfsevenement organiseren, dat is duidelijk iets dat De Venkel onder de knie heeft. Zakelijke evenementen, klantenevents of een personeelsfeest organiseren, dat doe je in één van onze authentieke feestzalen. Want vergeet niet: feestzaal De Venkel is niet enkel goed gelegen, we beschikken ook over een grote parking. Een bedrijfsevenement organiseren? Bij De Venkel kennen we de succesformule! Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, contacteer je ons op info@devenkel.be.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons bedrijfsevenement bedrijfsevenement organiseren bedrijfsevent feestzalen bedrijfsevent organiseren bedrijfsevenement bedrijfsevenement organiseren bedrijfsevent feestzalen bedrijfsevent organiseren