Bedrijfsevenement met catering

Gastronomie op hoog niveau aan een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat is wat de catering van De Venkel kenmerkt. Een zakenlunch, receptie of walking dinner, je mag er zeker van zijn dat onze chef je delicieuze maaltijden voorschotelt tijdens elk bedrijfsfeest. Kan je al niet wachten om de smaakpapillen van jou en je gasten te laten verwennen? We overlopen alvast de mogelijkheden op het vlak van de catering bij je komende bedrijfsevenement!

Topcatering op je bedrijfsevenement

Een bedrijfsfeest is pas geslaagd wanneer je klanten of medewerkers gastronomisch hebben genoten, vind je niet? In de feestzalen van De Venkel kan je niet alleen een piekfijn bedrijfsevenement organiseren, je kunt ook met onze topkeuken uitpakken bij je gasten. Een feestzaal huren voor bedrijfsevenementen gaat immers steeds gepaard met onze uitstekende catering. Kijk dus alvast uit naar een verfijnde keuken met aan het hoofd: de man des huizes! Onze chef leerde de kneepjes van het vak tijdens zijn opleiding in de vooraanstaande hotelschool Ter Duinen. Verder deed hij ervaring op in de Stockmansmolen in Zaventem (toen één Michelinster), De Zwaan in Oeysterwijck (twee Michelinsterren) en restaurant Folliez in Mechelen. En dat merk je ook aan het uitgebreide smakenpalet! Geraffineerde gerechten met verse ingrediënten bereid met oog voor detail?

Een feestzaal huren voor bedrijfsevenementen gaat immers steeds gepaard met onze uitstekende catering.

Daarom moet je jouw event laten plaatsvinden bij De Venkel! Bovendien voegen we er nog een voortreffelijke wijnkaart aan toe. Tijdens bedrijfsevenementen verleiden we dus ook de wijnliefhebbers graag met onze persoonlijk gekozen wijnen!

Naast onze vaste menukaarten, bieden we een menu op maat voor jouw bedrijfsfeest.

Jouw bedrijfsevenement op maat

Het perfecte bedrijfsevenement organiseren vergt heel wat inspanning. Daarom staat De Venkel jou graag bij met de nodige expertise op het vlak van catering! Naast onze vaste menukaarten, bieden we een menu op maat voor jouw bedrijfsfeest. Heerlijke hapjes, gebak met koffie of zelfs een barbecue… Het kan allemaal als evenementen catering op bedrijfsevenementen bij De Venkel! Had je graag een walking dinner in een bepaald thema of een menu met enkel Belgische gerechten of streekproducten? Geen probleem! Met onze chef hebben we het graag over jouw wensen en stellen we de partycatering van jouw event samen. Je bedrijfsfeest personaliseren kan bovendien op élk vlak bij De Venkel.

Wil je graag je bedrijf extra in de verf zetten bij je klanten tijdens een schitterend bedrijfsevenement? Dan zijn alle mogelijkheden bespreekbaar!

 

Reserveer je bedrijfsevenement

Eén ding staat vast: heerlijk tafelen doe je dankzij de excellente keuken van De Venkel. Op jouw bedrijfsevenement leeft onze chef zich creatief uit met verrassende menu’s waarvan je gasten zullen smullen. Niet de gewoonlijke partycatering dus, maar prachtig gedresseerde bordjes met delicatessen! Wil je proeven van de uitmuntende kookkunsten van onze chef? Bekijk dan zeker onze menukaarten! Als je benieuwd bent naar de verschillende opties van catering voor je bedrijfsevenement, aarzel dan niet om contact op te nemen op info@devenkel.be of via 02/759 30 08.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons bedrijfsevenement bedrijfsevenement catering bedrijfsevenementen bedrijfsfeest bedrijfsevenement organiseren bedrijfsevenement bedrijfsevenement catering bedrijfsevenementen bedrijfsfeest bedrijfsevenement organiseren