Bedrijfsevenementen bij De Venkel

Een makkelijk bereikbare plek, een aangename vergaderzaal, voldoende parkeerplaatsen, lekkere catering … Je krijgt al snel een heuse checklist wanneer je de perfecte locatie voor bedrijfsevenementen zoekt. Bij De Venkel nemen we echter al je zorgen weg! Want een bedrijfsevent organiseren in onze zalen verloopt zonder stress dankzij onze expertise. Zowel voor een personeelsfeest met een excellente catering als voor zakelijke bedrijfsevenementen, zoals seminaries of vergaderingen, is De Venkel de ideale partner.

Bedrijfsevenementen organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren is vaak een hele klus en daar zijn we ons bij De Venkel zeker bewust van! We geven je dan ook graag enkele tips die je in het achterhoofd moet houden wanneer je bedrijfsevenementen plant. Duidelijke afspraken bij de voorbereiding van bedrijfsevenementen besparen bijvoorbeeld heel wat stress en dragen bovendien bij tot een geslaagd resultaat. Houd ook rekening met de mogelijkheden van de zaal. Wanneer je je bedrijfsevent laat doorgaan in onze feestzalen, dan biedt De Venkel je alvast een heuse waaier aan mogelijkheden aan bij bedrijfsevenementen. Klantenevents, originele personeelsfeesten of teambuildings, de setting van De Venkel past bij alle bedrijfsevenementen.

Een bedrijfsevenement organiseren is vaak een hele klus en daar zijn we ons bij De Venkel zeker bewust van!

Ook formele bedrijfsevenementen vinden plaats bij De Venkel. Met ons team toveren we ons koetsiershuis om in een aangename ruimte voor vergaderingen of seminaries!

 

Bedrijfsevenementen voor fijnproevers

Op het vlak van catering voor bedrijfsevenementen scoren we bij De Venkel erg hoog. Onze kok leerde zijn verfijnde kookkunsten zowel tijdens opleidingen als in de keuken van klasse restaurants. En dat merk je ook onmiddellijk aan onze catering! We bieden geraffineerde gerechten aan op mooi gedresseerde bordjes en werken bovendien steeds met verse producten. Verder staat onze chef aan het hoofd van de keuken en ziet hij erop toe dat elk bord tiptop in orde is tijdens al onze evenementen.

Als je bedrijfsevenementen organiseren wilt bij De Venkel mag je je dus verwachten aan een hoge prijs-kwaliteitverhouding en een menu op maat!

Als je bedrijfsevenementen organiseren wilt bij De Venkel mag je je dus verwachten aan een hoge prijs-kwaliteitverhouding en een menu op maat! Want bij bedrijfsfeestjes laten we jou volledig vrij in de keuze van gerechten. Dat kan dus gaan van koffie en gebak bij een vergadering, over een walking dinner tot een uitgebreid diner bij een personeelsfeest.

 

Bedrijfsevenementen bij De Venkel

Wil je een bedrijfsevenement organiseren dat je medewerkers of klanten zal bijblijven? Vertel ons dan hoe originele bedrijfsevenementen er volgens jou uitzien en wij zorgen voor een onvergetelijk moment. Want bij De Venkel beschikken we over de knowhow om jouw bedrijfsevent feilloos te laten verlopen. Voor meer informatie mail je ons op info@devenkel.be of geef je een seintje via 02/759 30 08.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons bedrijfsevenementen bedrijfsevenementen organiseren bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsevenement organiseren bedrijfsevenementen bedrijfsevenementen organiseren bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsevenement organiseren