Aankleding feestzaal

Wil je voor je event een leuke en originele aankleding? Feestzaal De Venkel biedt tal van mogelijkheden. Je hebt ongetwijfeld een ideaalbeeld van hoe de feestzaal decoratie voor jouw bijzondere gebeurtenis er zou moeten uitzien. Klassiek, bohemian of modern, bij ons kan je volledig zelf beslissen over de aankleding. Of weet je hoe het ideale feest er voor jou uitziet, maar heb je moeite om dit concreet uit te werken? Dan staan we jou bij De Venkel maar al te graag bij met het creëren van de sfeer die jij in gedachten had!

Standaard aankleding feestzaal

Binnen de categorie “aankleding feestzaal”, scoren we goed bij De Venkel. Al onze authentieke, mooie feestzalen zijn voorzien van een standaard feestzaal decoratie aangepast aan de tijd van het jaar. Hoe moet je je dat nu inbeelden? Denk maar aan ornamenten, bloemen en kaarsen die perfect bij de stijl en het interieur van onze feestzalen passen. En dat allemaal in de prijs inbegrepen! Is de standaard feestzaal decoratie niet jouw ding of droomde je van een compleet andere aankleding? Feestzaal modern of klassiek, bij De Venkel wordt jouw idee werkelijkheid. Daarnaast kan je een feestzaal versieren op eigen houtje! Schakel je graag je favoriete bloemist of decorateur in wanneer je onze feestzaal versieren wilt? Geen enkel probleem. Het is jouw speciaal moment en we helpen jou maar al te graag aan een geslaagd resultaat.

 

Aankleding feestzaal van a tot z

Huwelijken, bedrijfsfeesten, koffietafels of communiefeesten, De Venkel kan ingericht worden voor élke gelegenheid. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke indeling of versiering voor jouw feest, dan zijn er verschillende mogelijkheden op het vlak van aankleding. Feestzaal groot of klein: wij zorgen voor tenten in de tuin, animatie en belichting of een volledig aangepast themafeest. Kortom, jouw decoratie tot in de kleinste details. Of wil je jezelf liever creatief uitleven met de aankleding? Feestzaal De Venkel luistert dan met plezier naar jouw wensen!

Al onze authentieke, mooie feestzalen zijn voorzien van een standaard feestzaal decoratie aangepast aan de tijd van het jaar.

Samen bekijken we hoe we jouw concept het best tot uiting kunnen laten komen in onze mooie feestzalen. Want samen met ons team stemmen wij het decor volledig af op jouw idee of thema.

 

Aankleding feestzaal: versieren naar wens

Kan je je de decoratie in onze mooie feestzalen al helemaal voorstellen of kies je liever voor onze standaard aankleding? Feestzaal De Venkel is de partner bij uitstek voor een feest dat volledig in de stijl is die jij voor ogen had. Zin om je idee met ons te bespreken? Mail ons dan gerust op info@devenkel.be of bel naar 02/759 30 08 voor meer informatie over de ideale aankleding.

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal aankleding feestzaal feestzalen feestzaal decoratie mooie feestzalen feestzaal aankleding feestzaal feestzalen feestzaal decoratie mooie feestzalen