Een feestzaal voor elke gelegenheid

Heb je een feestgelegenheid of bedrijfsevenement in het vooruitzicht? De Venkel biedt vier mooie feestzalen die geknipt zijn voor jouw event én beschikt over een parkeergelegenheid met maar liefst 100 wagens. Wanneer je onze feestzaal huurt, kan er daarnaast steeds gebruik gemaakt worden van wifi.

Een feestzaal voor elke gelegenheid.

De kasteelzaal, onze grootste feestzaal

Bij onze grootste feestzaal op het gelijkvloers geven de openslaande deuren meteen toegang tot de tuin. Beeld je alvast een magnifieke setting in met originele schouwen, authentiek stucwerk en mooie houten vloeren. Samen met de hoge ramen en plafonds is deze feestzaal het gedroomde decor voor een huwelijk, jubileumfeest of stijlvol klantenevent.

De kasteelzaal, onze grootste feestzaal.

Feestzaal met tuin: het koetsiershuis

Het oude koetshuis wordt omgeven door de tuin en door de aangebouwde veranda lijkt het alsof je feest in de tuin zelf plaatsvindt. Eén van de troeven van deze feestzaal is dat deze apart van het hoofdgebouw staat, waardoor je volledige privacy hebt. Door de open structuur is het daarnaast de ideale plek voor seminaries, voordrachten, vergaderingen of recepties. De ligging in de tuin maakt deze feestzaal geschikt voor familie-, communie- en lentefeesten.

Feestzaal met tuin: het koetsiershuis.

De parkzaal, feestzaal op de eerste verdieping

In het hoofdgebouw vind je de parkzaal terug, een feestzaal op de eerste verdieping die bereikbaar is met de originele trap of lift. Dankzij de mooie, grote ramen valt ook hier de hele dag mooi daglicht binnen. Bovendien geniet je in deze feestzaal van een uitzicht over de parktuin tot aan de abdij van Kortenberg. Samen met de aangrenzende Mona Lisazaal heb je de hele verdieping privé tot jouw beschikking.

De parkzaal, feestzaal op de eerste verdieping.

Kleine feestzaal: de Mona Lisa zaal

Onze kleinste feestzaal op de eerste verdieping leent zich perfect tot intiemere diners of kleine vergaderingen. De hoge ramen zorgen voor een mooie lichtinval en een prachtig uitzicht op de omringende tuin.

Kleine feestzaal: de Mona Lisa zaal.

Huur jouw feestzaal bij De Venkel

Spreken één of meerdere feestzalen jou aan? Doe dan alvast hier jouw aanvraag om een feestzaal te huren!

Naam en voornaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Gewenste datum *
Zaal voorkeur
Opmerkingen *

Jouw feest in De Venkel?

prachtige tuin
unieke zalen

Contacteer ons feestzaal feestzaal huren feestzaal met tuin kleine feestzaal feestzalen feestzaal feestzaal huren feestzaal met tuin kleine feestzaal feestzalen